çiçek ara sepet

Saat 15'e kadar verilen siparişlerde; Tüm İstanbul'a Aynı Gün Çiçek Teslimatı Yapıyoruz

Bordo Çiçek

Dizayn Türleri
Renk
Çiçek Çeşitleri
Fiyat
GÖNDERİM SEBEBİ

Birçok kişinin ilgisini çeken bordo çiçek türleri büyüleyici özelliği ile bulunduğu ortamda beğenileri üzerine çeker. Kahverengi, mavi ve kırmızı renklerinden elde edilen bordo rengi, asaleti temsil etmesiyle birlikte çiçekle birleştiğinde daha da etkileyici bir atmosfer yaratır.

Romantik anlarda partnerinizi mutlu edecek bordo çiçekler, krem bej ve pudra renkleriyle bütünleşerek harika bir buket haline gelebilir. Aynı zamanda iş yerinde ya da bahçe dekorasyonunda etkileyici görüntüler yaratarak ortama farklı bir hava katabilir.

Birbirinden Güzel Bordo Çiçek Çeşitleri

Bordo rengi her mevsimde ve her alanda kendini gösteren, kullanıma açık özellikleriyle en çok tercih edilen renklerdendir. Özellikle çiçek kategorisinde mükemmel bir etki yaratarak kendini gösteren bordo çiçek ise birbirinden farklı türleri ile beğenileri toplar. Dekorasyonda ve buketlerde sıkça tercih edilen bordo çiçek türleri ve çeşitleri şu şekildedir:

Bordo yapraklı güller şık tasarımları ile evinizin en güzel köşesini oluşturabileceği gibi buket haline getirilerek de özel günlerinizin vazgeçilmezi olabilir. Özellikle pembe rengi ile birleşen bordo şakayık buketi göz kamaştırıcı tasarımı ile özel günlerinizin en önemli parçası haline gelir. Bununla birlikte bordo aranjman ürünleri de zarif görüntüsüyle iyi bir seçim olabilir.

Bordo Çiçeğin Anlamı

Temelde koyu kırmızıyı andıran ama aynı zamanda kahverengiye de yakın olarak görülen bordo, koyu bir tona sahiptir. Açık tonlarla birleştiğinde ise farklı bir ambiyans oluşturur. Ayrıca bordo rengi güzel bir çiçekle birleştiğinde ise karşı tarafa iletmek istediğiniz mesajda oldukça etkileyici olacaktır. Çünkü çiçekler özel dilleri ve büyüleyici özelliği ile müthiş tercümanlardır. Üstelik bordo çiçek türleri, geniş skalası ile tercihlerinizi zenginleştirecektir.

Tüm bunların yanında bordo rengi özgüveni temsil eder ve kullanıldığında karşı tarafa karşı güçlü bir imaj oluşturur. İş yeri açılışları ya da ev hediyeleri için seçeceğiniz bordo çiçek doğru bir tercih olacaktır. Bordo rengi gül ile birleştiğinde ise aşkı en güzel temsil eden bir çiçek haline gelir. Partnerlerinizle olan ilişkinizde tercihleriniz bordo çiçekten yana olduğu takdirde tutkunuz ve bağlılığınız da karşı tarafa geçecektir.

arama