çiçek ara sepet

Saat 15'e kadar verilen siparişlerde; Tüm İstanbul'a Aynı Gün Çiçek Teslimatı Yapıyoruz

Sepette

Dizayn Türleri
Renk
Çiçek Çeşitleri
Fiyat
GÖNDERİM SEBEBİ

Sepette bitki, evini çiçekler ve diğer bitki çeşitleriyle süslemek isteyen kişiler için oldukça ideal bir seçimdir. Farklı çeşitleri bulunan bitki sepetleri satın alarak, sıkıcı ve evinizin havasını bozan saksı modelleri kullanmak zorunda kalmazsınız.

Farklı renkleri, ebatları ve modelleri bulunan modellerle sahip olduğunuz her türlü bitkinize uygun bir model bulabilmeniz artık mümkün! Ribbon Flowers’ın sepette bitkiler kategorisinden birbirinden güzel modellere göz atabilirsiniz.

Bitki Sepeti Çeşitleri

Birbirinden güzel modelleri sayesinde birçok insanın evini dekore etmek için tercih ettiği bitki sepetlerinin farklı çeşitleri bulunmaktadır. Bu çeşitler:

  • Hasır sepet: Hasırdan yapılan bu bitki sepeti, sade ama kullanışlı bir modele sahiptir. Ayrıca diğer materyallere göre daha hafif olan hasır sepetler, bitkilerinizi daha rahat taşıyabilmenizi sağlar. 
  • Kare hasır sepet: Oval hasır sepetlerin aksine, kare şeklindedirler. Daha sıra dışı gözüken bu sepet modelini, şeklinden dolayı evinizin farklı noktalarına rahatça sığdırabilirsiniz.
  • Katlanır Sepet: Diğer bitki sepetlerinden en büyük farklı katlanabilir olmasıdır. Bu özelliği sayesinde bitkilerinizi sepetin içine daha rahat sığdırabilirsiniz. Esnek yapısı sayesinde de farklı ebatlardaki bitkilerinizi rahatlıkla içine sığdırabilirsiniz. Ayrıca katlanabilir özelliği sayesinde daha az yer tutar.
  • Deluxe hasır sepet: Deluxe hasır bitki sepeti, normal sepetlere oranla çok daha büyük ebatlara sahiptirler. Genelde bu model, normal sepetlere sığmayan, büyük boylu bitkiler için tercih edilir.

Yukarıdaki çeşitler arasından seçim yaparken, her bitki sepetinin işlevini, ebatını ve rengini göz önünde bulundurarak bitkiniz ve eviniz için doğru kararı rahatlıkla verebilirsiniz.

Hasır Bitki Sepeti Ribbon Flowers'ta!

Çok sevilen hasır sepetlere şimdi bir de Ribbon Flowers’ta göz atın! Birbirinden güzel modelleri ve her türlü bitkiye uygun ebatları ile hasır sepetler hiç olmadıkları kadar güzel ve kullanışlılar. Gerek katlanabilir özellikleri ile gerek farklı desenleri ile evinize uyum sağlayacak birbirinden güzel modelleri web sitemizde bulabilirsiniz. Evinizin atmosferini bugün değiştirmek istiyorsanız, hasır bitki sepeti modellerimize mutlaka göz atın!

Sepette Bitki Fiyatları 

Sepette bitki fiyatları, pek çok unsura bağlı olduğu için kesin bir fiyat söylemesi zordur. Yani alacağınız sepetin boyutu, modeli, özellikleri ve sepeti hangi siteden aldığınız gibi durumlara bağlı olarak fiyatı değişebilir. Mesela büyük boy olan bitkinize alacağınız sepet, küçük bitki sepetlerine kıyasla daha pahalı olabilir. Bunun dışında benzer ürünleri satan iki yerin fiyatları oldukça farklı olabilir.

Bu yüzden alışveriş yaptığınız siteyi dikkatli seçerek uygun fiyatlı ürünleri kolaylıkla bulabilir ve paranızı çok fazla harcamadan bitki sepeti alışverişi yapabilirsiniz. Uygun fiyata kaliteli sepetler almak istiyorsanız, Ribbon Flowers sizin için en doğru adres!

arama