çiçek ara sepet

RIBBON Flowers ile Mutluluğa Evet!

 

Ribbon Flowers, sevdiğiniz insanla evliliğe giden o özel anlarda da yanınızda! Söz, nişan ve isteme çiçeklerimiz ile çikolatalarımız anlamlı gününüze renk getirecek. Evlilik teklifi organizasyonlarınıza da eşlik edecek taptaze RIBBON çiçekleriyle farklılaşın!

Çiftler evlilik yolunda ilerleyip hayatlarının en özel gününe hazırlanırken organizasyonlar da önem kazanıyor. Sevdiğimiz insana evlilik teklifini gerçekleştireceğimiz o özel anın farklı ve romantik olmasını isteriz. Kimimiz bu sebeple şehir veya ülke dışı lokasyonlar da tercih ediyor. Kapadokya’da evlilik teklifi akla ilk gelen seçeneklerden biri. Hem romantik atmosferi hem de her bütçeye uygun oluşuyla Kapadokya evlenme teklifi için ideal yerlerden.

Tutku dolu anlarınıza eşlik edecek RIBBON Flowers Söz - Nişan – İsteme – Tanışma kataloğumuza hep birlikte göz atalım.

Deluxe Ailelerimiz Tanışıyor Söz Buketi, aile tanışmaları ve kız isteme için ideal bir ürün. Açık pembe ve beyaz tonlarının hakim olduğu söz buketi, pembe ekvator gülleri, beyaz galalar, orkideler, anastasyalar, sümbüller, astomerya, wax, lisiantuslar, fenix yaprakları ve okaliptus yaprakları ile hazırlanır.

Nicole Kidman Deluxe Vazoda Beyaz Aranjman, zarif tasarımıyla ideal bir söz ve nişan çiçeğidir. Krem cam ayaklı vazoda beyaz çiçekler yer almaktadır.

Grand Deluxe İsme Özel Gold Cam Çikolata Kutusu, aile tanışması. Nişan söz ve istemenin yanı sıra bayram ziyaretlerinizde de tercih edilebilir. İsme özel olarak tasarlanan grand deluxe kutularda 60 adet fındık dolgulu çikolata ile 80 adet silver kaplı badem drajle bulunur.

Rosaline Deluxe Pembe Somon Kutuda Güller, 30 adet somon ve pembe tonlarında ekvator gülleriyle hazırlanır. Söz, nişan, isteme organizasyonlarınıza yumuşak bir yorum getirir.

Rosaline Deluxe Pembe Somon Güller Buketi de aynı şekilde 30 adet somon ve pembe tonlarında ekvator gülleriyle hazırlanan tasarımlarımızdan biridir.

İsme Özel Royal Deluxe Söz Nişan Çikolata Tepsisi, şık tasarımıyla özel günlerinize tat katacak. Ürün altıgen, aynalık deluxe tepsinin içine yerleştirilmiş 24 adet fındık dolgulu luxe çikolata ve 35-40 adet silver kaplı badem drajelerden oluşur.

Ailelerimiz Tanışıyor Söz Buketi, 7 adet soft pembe ekvator gülü, 2 adet anastasya, sümbüller, pembe eren güller, pembe kuru çiçekler ve okaliptus yapraklarından oluşur. Pembe ve beyaz tonlarıyla soft bir atmosferi vardır.

Gold Royal Deluxe Çikolata Tepsisi, 36 adet gold kaplı fındık dolgulu çikolata ve 35-40 adet gold kaplı badem drajelerden oluşuyor. Tercihe bağlı olarak çikolata luxe tül ile de kaplanabiliyor.

Grand Pastel Krem Gül Beyaz 25 Gül Buketi, 25 adet beyaz ve somon güller, okaliptus ve monstera yaprağı ile tasarlanır.

Angel Beyaz Gül Orkide Vazo Aranjman Silver, ayaklı klasik cam vazonun içerisine yerleştirilen beyaz güller, mor antoryum, fuşya şebboylar, anastasyalar, beyaz lisiantuslar, fuşya kuru çiçekler, fuşya orkideler, beyaz orkideler, yeşil yelpazeler, fenix yaprakları, okaliptus ve wax ile göz alıcı bir söz, nişan veya isteme çiçeğidir.

Royal Deluxe Silver Cam Çikolata Kutusu, tanışma, söz, isteme merasimleriniz için özel olarak tasarlanmış cam kutusunda, 60 adet yıldız fındık dolgulu çikolata ile 30 adet silver badem kaplı draje çikolata ile sunulur.

41 Kırmızı Ekvator Gülü ile özenle hazırlanan She Said Yes, içerisine evlilik teklifi yüzüğü kutusu da yerleştirilebilen özel bir tasarıma sahip. En güzel evlilik teklifleriniz için ideal bir üründür.

Ametist Deluxe Mor Buket, mor ametist taşının kendine özgü enerjisini yansıtan bir tasarıma sahip. Turuncu çardak güller, mavi ortanca, mor lisiantuslar, turuncu lucaslar, turuncu galalar, fuşya orkideler, okaliptüs yaprakları, fenix yaprakları ve yeşillikler ile büyüleyici bir görünüme sahip.

Beyaz Somon Çiçekler Deluxe Söz Nişan Aranjmanı, pastel tonların hakim olduğu, beyaz somonlardan oluşan harika bir tasarım.

Royal Deluxe Silver Pembe Cam Çikolata Kutusu, cam kutu içerisinde 60 adet pembe sarım fındık dolgulu luxe çikolata ve 80 adet silver kaplı badem drajeler ile söz, nişan ve isteme için harika bir tercih olacaktır.

Aşkınıza, 101 Kırmızı Gül Buketi Royal Deluxe klasik ama büyüleyici bir yorum getirin. Kırmızı ekvator gülleriyle sevginizi gösterin.

Grand Deluxe Melek Kanatları Söz Nişan Aranjmanı, en güzel bahar çiçekleri ile yayık saksının içine yerleştirilmiş şık bir söz nişan aranjmanı. Ürün tercihe göre farklı renklerde de tasarlanabilmekte.

Pembe Royal Deluxe Çikolata Tepsisi, altıgen şeklindeki ayna tepsi içerisinde bulunan 36 adet pembe kaplı fındık dolgulu çikolata ve 35-40 adet silver kaplı badem ile ürün özel günleriniz için ideal.

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


arama