çiçek ara sepet

En Güzel Yeni Doğan Ürünleri

Hayatın bizlere sunduğu en değerli mucizelerinden biridir çocuk… Aylarca gelmesini bekleyip, o gün geldiğinde tüm yakınlarımızla sevince boğar bizi.  RIBBON olarak bu güzel deneyimi pekiştirmek için yeni doğan koleksiyonumuzla sizlerleyiz.

It's a Girl Hediye Kutusu kız bebek sahibi olan yakınlarınıza hediye edebileceğiniz şirin mi şirin bir ürün. Kutunun içerisinde bulunan örgü tavşan oyuncak, leziz çikolata ve sezonun en taze RIBBON çiçekleriyle kız bebekler için ideal bir seçenek.

It's a Boy Hediye Kutusu, erkek bebek bekleyen aileler için oldukça renkli bir hediye olacaktır. Özel tasarım tavşan oyuncağının, leziz çikolatanın ve taptaze RIBBON çiçeklerinin tamamı bu kutuda buluşuyor.

Alkolsüz Şampanyalı Kutlama Hediye Kutusu Gri/Pembe ile kutlamalar başlasın! Bebek bekleyen, ya da henüz bebek sahibi olan yakınlarınız için ideal bir kutlama paketidir. Paketin içeriğinde alkolsüz şampanya ve atıştırmalıklar bulunur. 2 adet turuncu gül ve 1 adet turuncu orkide ile renkli bir tasarıma sahip kutu, isteğe bağlı olarak farklı içecek alternatifleri de sunuyor.

Congratulations Hediye Kutusu ile harika bir doğum tebriği yapabilirsiniz. Altın ayna görünümündeki pleksi kutunun içine yerleştirilmiş 8 adet lila gül ile zarif bir görünüme sahip ürün, 18 adet pembe altın kaplı fındık krema dolgu ve bütün fındığın bir arada olduğu sütlü çikolataya sahip. Kaydırılabilir “congratulations” not kartına dilediğiniz eklemeyi yapabilirsiniz.

Gri Grand Erkek/Kız Bebek Tebrik Kutusu & Pure Project & Miela Kids, bebek sahibi olan veya olacak yakınlarınız için özel olarak hazırlandı. Sezonun en taze RIBBON çiçekleri; beyaz güller, beyaz orkide, mavi ortanca, pelin, tüyler ve okaliptüs yapraklarıyla büyüleyici bir tasarıma sahip kutuya Organik Sertifikalı "Pure Özel Kesesi İçerisinde "Miela Kids Organik Pamuk Mint Hello, Hola, Hi Nakışlı 4'lü Yenidoğan Seti" Project SkinCare Bebek Saç ve Vücut Şampuanı",  "Temizleyici ve Yatıştırıcı Popo Spreyi",  bebek ismine özel hazırladığımız "Silver Aslan Fotoğraf Çerçevesi" ve Amigurumu el örgüsü "gri tavşan bebek" de eşlik ediyor.

It's a Girl/Boy Not Kartı, grafik tasarımcısı Neşe Nogay tarafından tasarlanmış altın gofreli yazılı 20x10 cm boyutlarında kartlardır. Kız ya da erkek bebek, tercihinize göre “Is a boy” veya “It’s a girl” yazılacaktır.

Bebek İsmine Özel Çerçeveli Gri Erkek/Kız Bebek Tebrik Aranjmanı, kullanılan çiçeklerin rengine göre kız ya da erkek bebek için tasarlanabilen oldukça şık bir hediye seçeneği. Gri kadife özel RIBBON kutuya konan 4 adet beyaz ekvator gülleri, 3 adet delfinyum,1 adet beyaz orkide, 1 adet mavi veya pembe ortanca, lavanta yaprağı, pelin, okaliptus yaprakları, gri tüyler ile bebeğin ismine özel olarak hazırlanmış isimli çerçeve ile sevdiklerinize muhteşem bir sürpriz yapın.

Royal Deluxe İsme Özel Gold Cam Çikolata Kutusu, royal deluxe gold detaylı cam kutu içerisinde 60 adet özel tasarlanmış fındık dolgulu luxe çikolata ve yaklaşık 80 adet silver kaplı badem drajelerden oluşuyor. Yeni anne-baba olacak sevdiklerinize bu ürün ile tatlı bir ziyaret yapabilirsiniz.

Bunlara da göz atın!

Sipariş ettiğiniz ürünlerin yanında, tamamlayıcı olarak seçebileceğiniz ek ürünlerle doğum hediyelerinizi zenginleştirebilirsiniz.

   Masal Mavi/Pembe Kolonya (100ml)

Pure Project SkinCare 2'Li Bebek Kutusu (Şampuan&Sprey)

Miela Kids Organik Pamuk 4'Lü Mint Yenidoğan Seti

Amigurumi Beyaz Pembe Tavşan Bebek

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


arama