çiçek ara sepet

Saat 15'e kadar verilen siparişlerde; Tüm İstanbul'a Aynı Gün Çiçek Teslimatı Yapıyoruz

Çelenk

Dizayn Türleri
Renk
Fiyat
GÖNDERİM SEBEBİ

Çelenk; çiçekler, yapraklar ve çeşitli objelerle tasarlanan bir aranjmandır. Buket çiçeklere kıyasla çok daha gösterişli olan çelenkler, davetlere gönderilen çiçek tasarımları arasında yer alır. Düğün, açılış, cenaze başta olmak üzere, önemli günlerde tebrik ve taziye amacıyla gönderilir. Katılım gösterilemeyen özel günlerde çelenk gönderme, oldukça nazik bir davranış biçimidir. 

Ribbon Flowers’ın çelenk çiçek modelleri, kullanım alanına uygun hazırlanır. Birinci sınıf çiçekler, yeşillikler üzerine göz alıcı bir şekilde yerleştirilir. Aranjman üzerine, tebrik veya taziye dileklerinizin yazılı olduğu notlar eklenir. Ayaklı ferforjeler kullanılarak dizayn edilen aranjmanlar, özel günlerde sizi en güzel şekilde temsil eder. İhtişamlı görünümleriyle davetlere renk katar. 

Çelenk Modelleri

Çelenk modelleri, genel olarak gönderilme amacına göre birbirinden ayrılır. Düğün & nikah, açılış & tören, fuar & stand, cenaze çelenkleri ve ferforje tasarımlar olmak üzere çeşitli kategorilere ayrılırlar. Gönderilecek etkinlik konsepti; çiçek, grafon, ferforje rengini belirler. Ürün boyutları ise genellikle 1 ile 2 metre arasında değişiklik gösterir. Cenazeler için siyah tonlarla tasarlanan aranjmanlar tercih edilirken fuar ve standlarda; turuncu, kırmızı, beyaz renkler kullanılmaktadır. 

Model çeşitliliği sağlayan bir diğer seçim de çiçeklerdir. Tasarımlarda ağırlıklı olarak gerbera, lilyum ve karanfil kullanılır. Renk seçenekleri de farklılık gösterdiği için istenen görünümlerin elde edilmesi daha kolaydır. Örneğin, gerbera çiçeğinin beyaz ve pembe çeşitleri bir araya getirilir ve göz alıcı bir aranjman ortaya çıkarılır. Aynı zamanda turuncu, kırmızı, sarı tonlara sahip tasarımlar da mevcuttur. 

Açılış Çelenkleri 

Açılış çelenkleri, genellikle iki katlı veya pano şeklinde tasarlanır. Kurumsal etkinliklere uyum sağlayacak çiçek seçimlerinin yanı sıra beraberinde kullanılan objeler de özenle seçilir. Tasarıma renk katması için lilyum ve gerbera kullanılırken arka plana yeşillikler serpiştirilir. Grafon rengi, kurumların imajına göre belirlenir; beyaz, sarı, kırmızı, siyah gibi onlarca ton arasından seçilebilir. 

Açılışlar için tercih edebileceğiniz modeller arasında, ferforje ayaklı aranjmanlar da mevcuttur. Daha modern dokunuşlarla dizayn edilmeleri, kurumsal etkinliklerin vazgeçilmez parçaları olmalarını sağlamıştır. Katılamadığınız davetlerde sizi en iyi şekilde temsil edecek modelleri, kategorilerimiz arasında rahatlıkla bulabilirsiniz. 

Düğün için Çelenk

Düğün için çelenk aranjmanları, diğer tasarımlara kıyasla çok daha ihtişamlıdır. Bir metreyi aşan boyları, rengarenk çiçek buketleri ve modern dokunuşlarla hareket kazandırılan tasarımları, düğün çelenkleri için oldukça uygundur. Hemen her türden çiçekle, pano veya ferforje ayaklı aranjmanlar yapılır. 

Düğün çelenklerinde genellikle; kırmızı gerbara, gül, orkide, karanfil gibi çiçekler tercih edilir. Arka fonu yeşil yapraklarla zenginleştirilerek çok daha estetik bir görünüm ortaya çıkarılır. Grafonlar, çiçeklerin ihtişamını ön plana çıkarmak için beyaz tercih edilir. Aynı zamanda grafon yerine, sadece yeşil yaprakların kullanıldığı daha modern tasarımlar da mevcuttur. 

Düğünler, hayatın en özel ve unutulmaz anlarından biridir. Bu özel günü kutlamak ve yeni evlenen çifte mutluluk dileklerini iletmek için pek çok kişi hediye arayışına girmektedir. Ancak düğün hediyesi seçimi, bazen oldukça zor olabilir. 

Geleneksel hediye seçeneklerinin dışına çıkmak isteyenler için düğün hediyesi çiçek mükemmel bir alternatif olacaktır. Çünkü çiçekler tazelikleri, renkleri ve mis kokularıyla her zaman sevgiyi, neşeyi ve umudu temsil etmektedir. Düğüne gönderilen çiçek, hem şık bir sunumla dikkat çeker hem de yeni evlenen çifte ferahlık ve doğallık katar. Ayrıca çiçeklerin sembolik anlamları da düşünüldüğünde, çiftin birlikteliğine, sevgisine ve geleceğine dair güzel temennileri de beraberinde getirir. Düğüne çelenk göndermek için çelenk çeşitlerimizi inceleyebilirsiniz.

Kutlama Çelenkleri 

Kutlama çelenkleri; doğum günü partileri, Baby Shower, açılış töreni gibi birçok etkinliğe özel olarak tasarlanır. Etkinlik konseptine uyumlu renklerle tasarlanmaları mümkündür. Grafon; beyaz, siyah, pembe veya mavi tonlarında olabilir. Üzerinde kullanılan çiçekler ise genellikle lilyum ve karanfildir. Ancak seçimleriniz doğrultusunda çiçek çeşitleri, fon detayı ve ayakları tam olarak istediğiniz şekilde tasarlanır. 

Ferforje Çelenk 

Ferforje çelenk, iki ayaklı demir platform kullanılarak tasarlanan, modern aranjmanlardan biridir. Klasik dokunuşları sevmeyenler için oldukça iyi bir seçimdir. Ferforje detayı buketlere minimalist bir dokunuş katarken üzerindeki yeşillikler hareket kazandırır. Birinci sınıf çiçek seçimleriyle benzersiz ve göz alıcı bir tasarım ortaya çıkarılır. 

Ferforje çelenk gönderimi için kategorilerimizi inceleyebilir, tüm davetlere özel olarak ortaya çıkardığımız tasarımlar arasından seçim yapabilirsiniz. Cenaze, fuar, düğün, nişan, doğum günü partisi gibi etkinliklerin konseptlerine hitap edecek onlarca alternatif mevcuttur. 

Çelenk Fiyatları 

Çelenk fiyatları; tasarımda kullanılan çiçek türü, grafon veya ferforje detayı, yeşillik ve diğer süs objelerine göre belirlenmektedir. Modern tasarımlara sahip olan pano modellerinin fiyatları nispeten daha yüksektir. Kategorilerimizde, ortalama 1.000 TL ile 4.000 TL aralığında değişen modeller mevcuttur. 

Ücretlerin belirlenmesinde, çiçek türü önemli bir faktördür. Karanfil, lilyum, gül gibi seçeneklere göre ödeyeceğiniz tutar değişecektir. Aynı zamanda tasarımın iki katlı olması, kullanılan çiçek sayısının fazlası olması gibi faktörlere göre de çelenk çiçek fiyatları değişiklik gösterecektir. 

Aklınızda herhangi bir model yoksa “Çelenk ne kadar?” sorusuna kesin yanıtlar almanız zordur. Dilerseniz kategorilerimizi inceleyerek bütçenize uygun seçenekleri değerlendirebilir, rahat seçimler yapmak için filtre opsiyonumuzu kullanabilirsiniz. 

Düğün Çelenk Fiyatları 

Düğün çelenk fiyatları, ürün özelliklerine bağlı olarak belirlenir. Boyutları iki metreyi geçen bu aranjmanlar, oldukça gösterişli ve estetik dokunuşlara sahiptir. Bunu sağlamak için birçok ürünün birlikte kullanılması, fiyatlarının da yükselmesine neden olmuştur. Düğün için çelenk fiyatları ortalama 3.000 TL civarındadır. Daha makul ücretlere sahip olmasını istiyorsanız, tek tür çiçeklerin kullanıldığı minimalist tasarımları inceleyebilirsiniz.

Açılış Çelenk Fiyatları 

Açılış çelenk fiyatları, ortalama 3.000 TL ile 6.000 TL arasında değişiklik gösterir. Fuar ve açılış etkinliklerinde, kurumsal konsepte uyum sağlayacak özel aranjmanlar tasarlanır. Model için tercih edilen çiçekler, yeşil yaprakların arasına yerleştirilir. Görünüme modern dokunuşlar kazandırmak için pano formu veya ferforje ayak detayı tercih edilir. Bu etkenlerin her biri, ödeyeceğiniz ücretin belirlenmesini sağlayacak faktörlerdir. 

Ribbon Flowers ile Hemen Lüks Çelenk Gönder!

Özel günlerde sizi temsil edecek hediyenin, özenli ve kaliteli olması oldukça önemlidir. Çelenk siparişi verirken, etkinliğin konseptine uygun dokunuşlara sahip modelleri tercih etmeli, kaliteden ödün vermemelisiniz. Ribbon Flowers, lüks ve ihtişamlı modelleri sizler için kategorilerine taşıdı. Benzersiz aranjmanlara kattığımız modern dokunuşlar, eşsiz tasarımları ortaya çıkardı. 

Kategorilerimizde gezinirken fiyat filtreleme opsiyonunu tercih edebilir, çiçek türlerini belirleyebilir, ayak detaylarına karar verebilirsiniz. Sepetinize ekledikten sonra “Çelenk gönder” butonuna tıklayarak sipariş adımlarını saniyeler içerisinde tamamlayabilirsiniz. Ribbon Flowers tasarımlarımız, tüm etkinliklerde sizi en iyi şekilde temsil edecektir!

arama