çiçek ara sepet

Let's Paint Flowers | Çiçek Boyama Workshopu

 

Doğanın en zarif ve güzel yaratıklarından birine, çiçeklere adanmış bir sanatın dünyasına davetlisiniz!

Yaratıcılığımızı çiçeklere dökerek RIBBON florist'lerinin birbirinden farklı boyama tekniklerini uyguladığı; çiçek boyama sanatı.

Bu keyifli uygulama ile göz alıcı renklerin çiçek yapraklarına ve taç yapraklarına dokunarak, doğanın bize sunduğu estetik zenginliği yakalamayı amaçlıyoruz. Yaratıcılığınız ile birleştirerek ortaya çıkaracağınız benzersiz çalışmalar ise sizi  bir terapide hissettirecek.

İlk adım olarak, boyamak istediğiniz çiçeği seçin. Antoryumun cool güzelliği mi, gerberaların canlı renkleri mi, yoksa bir starliçe yaprağındaki naif duruş mu sizi cezbediyor?

Her çiçeğin farklı bir dokusu, hissi, duruşu var. Seçtiğiniz çiçeğin ruhuna en uygun fırça darbesini ister istemez yaptığınızı fark edeceksiniz. Çiçeğin formu size en güzel yol gösterici olacak.

Büyük bitki yaprakları ise hem çiçeklerinizi destekleyen çok hoş arka fonlar hem de buketinize ağırlık katacak yan oyuncular olacak.

Büyük yapraklarda çalışacağımız alan daha geniş olduğundan geometrik şekiller, çizgiler, renk geçişlerini vurgulamak için daha şanslı oluyoruz. Ya da resim yeteneğinize güveniyorsanız çiçek boyama sanatındaki baş tuvalleriniz olmaya aday oluyorlar.

Doğanın gerçek renkleri yerine çılgın farklı renk kombinasyonları denediğimiz, simler, boncuklar kullandığımız çiçek boyama workshopunda benzersiz buket düzenlemeleri ortaya çıkıyor.

Sevgili Duygu Batum ile birlikte gerçekleştirdiğimiz çiçek boyama workshopumuzda instagramdan tanıyıp çok sevdiğimiz influencer davetlilerimiz farklı boyama tekniklerini deneyimleyerek Ribbon çiçeklerinden eşsiz ve yaratıcı tasarımlar ortaya çıkardı. İşte onlardan bazıları;

Duygu Batum ve çiçeği

Büşra Yurtgül ve çiçeği

Ecem Bayar ve Çiçeği
 

Özge Oktar ve çiçeği

Deniz Özpınar ve çiçeği

Buse Peker ve Çiçeği

Etiler Bebeköy’de yer alan mağazamızın  workshop bölümünde gerçekleşen bu deneyim ile hem harika anlar yaşadık hem de stres attığımız keyifli bir gün oldu.

Çiçeklerle dolu mis kokulu mağaza atmosferimizde boyama workshopu yapmak gerçek anlamda keşfedilmemiş bir terapi yöntemiydi!

 

Çocukların bu atölyede zaman geçirdiğiniz düşünebiliyor musunuz! Hem doğa sevgisini aşılayacak bir ders hem de eğlenceli bir aktivite olacaktır.

Çiçek boyama workshopumuza sizler de katılmak isterseniz çok yakında duyuracağımız workshop tarihlerimizi öğrenmek için bizi instagram üzerinden takipte kalabilirsiniz.

 

Geride bıraktığımız keyifli workshop videomuzu buradan izleyebilirsiniz:

 

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


arama