çiçek ara sepet

Anneler Günü’nü RIBBON ile Özel Kılın!

 

Anneler Günü’nün yaklaşmasıyla beraber en güzel Anneler Günü hediyesi arayışımız da hızlanıyor. Bizi dünyaya getiren, en değerlilerimizden annelerimizi en az onlar kadar kıymetli hediyeler ile mutlu etmek istiyoruz hepimiz. Anneler Günü’nde annelerimize hediye edebileceğimiz en güzel hediyelerden biri de elbette çiçekler…

Anneler Günü’nün tarihi aslında oldukça eskilere, Antik Yunan dönemine kadar dayanmakta. Yunan mitolojisine göre o dönemin insanları, tanrı ve tanrıçaların annesi olan Rhea onuruna ilkbahar mevsiminde kutlamalar yapıyorlardı. Daha sonrasında Antik Romalılar da ilkbaharda ana tanrıçalardan olan Kibele’yi kutlamışlardır.

Günümüzde her yıl kutladığımız, geleneksel Anneler Günü’nün tarihi ise daha yakın bir zamana uzanıyor. Ayrıca oldukça etkileyici bir hikayesi var Anneler Günü’nün. ABD’li öğretmen Anna Jarvis, 1908 yılında birkaç yıl önce kaybettiği annesi için bir anma ritüeli başlatır. Kısa sürede oldukça yaygınlaşan bu fikir, mahkemenin de onayıyla ülke çapında resmi bir güne dönüşür ve her yıl kutlanır.

Anneler Günü için en güzel hediyelerden biri çiçeklerdir demiştik. Peki ne tür çiçekler? Elbette Anneler Günü’nü kutladığımız Mayıs ayının çiçekleri... Bir buket sümbül, lale, ortanca ya da orkide ile kim mutlu olmaz ki? Sezonun en taze RIBBON çiçekleri, bu özel gününüzde de sizlerle.

Eğer Anneler Günü’nde tercihiniz lale buketi ise, lalelerin renklerine göre farklı anlamlara geldiğini unutmayın. Şefkat sahibi annelerimize pembe lale veya sevginin sembolü sarı lale hediye etmek hoş ve anlamlı olacaktır. İçten duyguların en güzel ifadelerinden biri olan ortancalar ile zarafet, asillik sembolü orkidelerle de mükemmel bir sürpriz yapabilirsiniz.

2022 Anneler Günü güzel sözler nedir diye merak edenleriniz için de RIBBON’ın Anneler Günü’ne özel not kartları ile anlamlı ve orijinal Anneler Günü sözleri hakkında fikir edinebilirsiniz.

RIBBON’ın Anneler Günü için hazırladığı geniş kataloğa göz atabilir. Hemen sipariş oluşturup aynı gün teslim alabilirsiniz.  

Beton Saksıda Pembe Gala Çiçeği

Clementine Turuncu Gül Beyaz Orkide Gold Vazo Aranjman

Lolipop Galaksi Lale Pembe Lale Krizantem Buketi

Cam Vazoda Pembe Mor Aranjman

       

Pembe Lila Kutuda Çiçekler,

Fuşya Orkide Quatro

Vazoda Beyaz Laleler

İsme Özel Pembe Vazoda Mevsim Çiçekleri

Mavi Ortanca Masal Buketi

2022 Anneler Günü güzel sözler nedir diye merak edenleriniz için de RIBBON’ın Anneler Günü’ne özel not kartları ile anlamlı ve orijinal Anneler Günü sözleri hakkında fikir edinebilirsiniz.

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


arama