çiçek ara sepet

2023 Altın Örümcek Ödülleri'nde 2 Kategoride 2.lik Elde Ettik!

2023 Altın Örümcek Ödülleri'nde 2 Kategoride 2.lik Elde Ettik!

Ribbon Flowers olarak 2023 yılında Altın Örümcek Ödülleri kapsamında tam 2 kategoride ikincilik kazandık! Çiçek, çikolata ve hediye kutusu gibi hizmetler veren ve kişiye özel tasarımlar da yapabilen markamız sizlere aktif bir internet sitesi üzerinden hizmet vermektedir. Ancak her zaman yenilikçi tasarımlara ve modern teknolojiye inanan Ribbon Flowers aynı zamanda sizlere mobil uygulama aracılığıyla da hizmet sunmaktadır.

Sizin için sunduğumuz mobil uygulamamız üzerinden temel olarak sitemiz üzerinden yapılabilen her işlem gerçekleştirilebilmektedir. Sizin için özel bir şekilde tasarlanmış olan bu uygulamamız, 2023 Altın Örümcek Ödülleri kapsamında iki farklı kategoride ikincilik de elde etmiştir. Dolayısıyla güvenilir, hızlı ve kaliteli bir şekilde her zaman, her yerden kullanarak siparişlerinizi oluşturmanızı mümkün hale getirir.

Altın Örümcek Ödüllerinin Önemi Nedir?

2023 Altın Örümcek Ödülleri web, dijital pazarlama ve mobil teknolojilerden yararlanarak yapılan başarılı projelerin daha iyi tanıtılmasını amaçlamaktadır. Bunun yanı sıra hak ettikleri yeri bulması, söz konusu alanda yapılacak yatırımların özendirilip, gündem oluşturulması da hedefleri arasındadır

2002 senesinden bu yana DorukNet tarafından düzenlenmekte olan bu ödüller Web ve İnternet Teknolojileri pazarlama alanında uzman ve tecrübeli jüri üyeleri her sene ülkemizde yapılan başarılı projeleri belirlemektedir.

Bu kapsamda binlerce proje, yüzlerce ajans, Altın Örümcek Ödülleri organizasyonu içerisinde yer almış, başarıları da taçlandırılmıştır. Ribbon Flowers olarak markamız da 2023 yılında bunların arasında yerini almıştır.

Ribbon Flowers Olarak Hangi Kategorilerde Başarı Elde Ettik?

Altın Örümcek Ödülleri 2023 kapsamında markamız iki farkı kategoride başarı elde etmiştir. Eğer incelemek isterseniz, https://www.altinorumcek.com/sonuclar/ adresine tıklayabilirsiniz.

Mobil Uygulama – Hizmet

Ribbon Flowers olarak aldığımız Altın Örümcek Ödülleri arasında bir tanesi mobil uygulama – hizmet kategorisidir. Mobil uygulamamız başarılı bir tasarıma ve güçlü bir alt yapıya sahiptir. Bu bakımdan tüm mobil cihazlarda problemsiz ve hızlı bir şekilde kullanım imkanı sunmaktadır.

Kullanıcı deneyimi ve memnuniyeti ön planda tutularak tasarım yapıldığı için ilk kez kullanıyor olsanız bile her işlemi problemsiz bir şekilde yapmanız mümkündür. Ayrıca ödeme işlemleri de güvenilir ve hızlı bir şekilde, zaman kaybetmeksizin gerçekleştirilebilmektedir.

Mobil Uygulama – Alışveriş

2023 Altın Örümcek Ödülleri kapsamında aldığımız ikinci ödül yine mobil uygulamanın, alışveriş sektörüdür. Uygulamamız özellikle müşterilerimizin platform üzerinden alışveriş işlemlerini kolay bir şekilde yapmaları için hazırlanmıştır. 

Bu bakımdan uygulama indirildikten sonra tüm ürünlerimiz kolay bir şekilde incelenebilmekte, ayrıntılı olarak görülebilmekte ve satın alınabilmektedir. Güçlü bir yapıya sahip olduğu için 7 gün 24 saat hizmetinizde olup, sürekli kullanılabilmektedir.

Mobil Uygulamadaki Başarı Hikayemizi ve Ödüllerimizi Kimlere Borçluyuz?

Peki mobil uygulamalarda Altın Örümcek Ödülleri kapsamında aldığımız başarıları kime borçluyuz? Mobil uygulamamızın tasarımı Wlitz Design Studio tarafından yapılmıştır. İstanbul merkezli ödüllü bir dijital tasarım stüdyosu olan firma uygulamamızın tasarımı hem beklentilerimize hem de müşterilerimizin isteklerine uygun bir şekilde yapmıştır. Responsive tasarımları ile tüm işlemler kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilmekte; mobil uygulama da hız kaybına uğramadan kullanım görebilmektedir.

Bunun yanı sıra mobil uygulamamızın kodlaması ise İkost tarafından yapılmıştır. 2004 yılından bu yana hizmet vermekte olan firma kurumsal otomasyon yazılımları, kurumsal web siteleri ve e-ticaret yazılımları ile alakalı başarılı hizmetler üretmektedir. Firma sektöründe en yeni kodlama teknolojilerini kullanarak verimi de en üst seviyeye çıkarmaktadır. 

Bu bakımdan uygulamamızın başarılı kodlaması sayesinde uygulama içi deneyim en üst seviyelere çıkmaktadır.

 

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


arama