çiçek ara sepet

Gelin Çiçeği Rehberi

 

Birçoğumuzun en büyük hayali ve rüyalarını süsleyen şeydir evleneceği gün. Düğün mekanından menüye her ayrıntı o büyük günden önce titizlikle hazırlanır. Bu yazımızda, en az gelin adayının giyeceği gelinlik kadar önem taşıyan ayrıntılardan birine, gelin çiçeği konusuna odaklanacağız. Sizler için hazırladığımız gelin çiçeği rehberine hep birlikte göz atalım.

Gelin çiçeğinin, gelin adayının giyeceği elbiseyi, saçlarını ve hatta tüm düğün organizasyonunu tamamlayacak parçalardan biri olduğunu söylesek yanılmış olmayız. En güzel düğün organizasyonları, en güzel gelin çiçekleri ile daha hoş bir anlam kazanır.

Gelin adaylarının kafalarını kurcalayan sorulardan biridir gelin çiçeğinin nasıl olacağı. Büyük gelin çiçeği ya da minik tomurcuk gelin çiçeği, renkli gelin çiçeği ya da sade gelin çiçeği… Gelinliğinizi, ayakkabınızı ve saçlarınızı tamamlayacak gelin çiçeğinizin de tüm bunlara uygun seçilmesi gerekmekte.

Bildiğiniz gibi özellikle bahar ve yaz düğünleri renkli bir atmosfere sahip oluyor. Düğün mekanları mevsime göre çarpıcı renklere sahip çiçek ve aksesuarlarla düzenleniyor. Tabii diğer bir önemli ayrıntı da düğün temanız. Eğer romantik tarzda bir düğün istiyorsanız pastel tonlarında bir gelin çiçeği ya da sahilde organize etmeyi planladığınız bir düğününüz varsa mavi ve beyaz tonlarının hakim olduğu bir gelin çiçeği tercih etmelisiniz.

Sadelikten yana bir gelinseniz, çiçeğinizde tek tür ve renk seçebilirsiniz.  Özellikle yıldız çiçeği, frezya, asters ve krizantem en çok tercih edilen gelin çiçeklerindendir.

Düğünlerinizi eşsiz kılacak gelin çiçekleri için RIBBON’ın gelin çiçekleri koleksiyonumuzu keşfedin.

Saf Aşk Beyaz Gala Gelin Buketi

Pembe Rüyalar Şakayık Lisiantus Gelin Buketi

Pembe Şakayık Gelin Buketi

Beyaz Şakayık Gelin Buketi & Yaka Çiçeği Seti

Klasik Beyaz Güller Gelin Buketi & Yaka Çiçeği Seti

Toz Pembe Şakayık Gelin Buketi

Soft Kırlar Gelin Buketi

Prenses Leia Orkide Gül Gelin Buketi

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


Benzer Makaleler
arama