çiçek ara sepet

Butik Çiçek: Tasarım Çiçeklerin Adresi Ribbon Flowers & Design

Butik Çiçek : Farklı ve Tasarım Çiçeklerin Adresi Ribbon Flowers & Design :

Herkesin önem verdiği insanlar kendisine özeldir. Bu sebeple sevdiklerimiz her zaman en güzeline layıktır. Onlara bir sürpriz yapmak istersek daha önce yapılmamış, bir hediye almak istersek alışılmışın dışında bir hediye almak isteriz. Çünkü sevdiklerimiz tektir, biriciktir. İşte bizde Ribbon Flowers & Design olarak tamda bunu hedefliyoruz yaratıcı tasarımlar ve özgünlük.

 

  •  Ribbon Flowers & Design Hakkında :

Ribbon Flowers & Design en taze çiçekler ve daima yaratıcı tasarımlarıyla öne çıkan çiçek tasarım stüdyosudur. 2014 yılında Buse Üçer tarafından Reşitpaşa'da kurulmuştur. Tasarım hediyeler, çiçek üyeliklerinin yanı sıra davet, lansman gibi çeşitli organizasyonlarda özgün ve özel çiçek tasarımları ve konsept danışmanlığı yapmaktadır.

 

Kutuda Çiçek Seçeneklerini incelemek için Tıklayın.

 

  • Çiçek Tasarımı Ve Biz : 

Hindistana kadar uzanan bir hikayesi vardır çiçek tasarımının. Temellerini doğadan ve bunu farkına varan tasarımcılardan alır. İkebana ilk çiçek düzenleme sanatıdır. Günümüzde bu sanat değişmiş ve gelişmiş olup modern bir hal almıştır. Ribbon Flowers & Design olarak bu sanatı en alışılmışın dışında ki şeklinde sergiliyor, yaratıcılığa çok önem veriyoruz. En iyisi olmak için her zaman doğanın bütün güzelliklerinden ilham alıyor ve sizlere sunuyoruz. Tasarımlarımızda daima renklerin uyumu, doku, denge, çiçeklerin arasında ki ahenk ve vazo seçimine önem veriyoruz. Doğaya ve çiçeklere olan sevgimiz ile farklı aranjmanlar ortaya çıkarıyoruz.

 

  

 

 

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


arama