çiçek ara sepet

Erkeklere Alınabilecek 5 Çiçekli Hediye

 

Erkeklere Alınabilecek 5 Çiçekli Hediye

 

Erkekler çiçek sevmez, erkeğe çiçek alınmaz … Bu cümleleri hala duyuyoruz. Size bir sır verelim mi? Herkes çiçek sever, erkekler de :)
 
 
Doğum günü, yıl dönümü, yeni ev, terfi ya da yeni iş tebriği için hediye bakıyorsunuz ya da sadece içinizden geldi ama farklı bir şeyler arıyorsunuz. O zaman doğru yerdesiniz. Gelin hep birlikte bir erkeğe alınabilecek bitki ve çiçek alternatiflerine bakalım.
 
  • Orkide
 
İlk akla gelen çiçek, orkide. Erkeğe orkide gönderilir mi? diye tereddüt ettiğinizi görür gibiyiz :) Bir erkeği etkileyebilecek kadar güçlü ve zarif bir çiçek olan orkideyi özellikle yeni iş tebriği için gönderebilirsiniz.
 
         
                    
                      Orkide çeşitleri için Tıklayın.
 
 
  • Bonsai Ağacı

 

Budistler tarafından dini bir ritüel olarak cennete uzanan yeşil bir merdiven şeklinde ifade edilen bonsai ağaçları, yeryüzü, cennet, insan ve doğa arasındaki uyumu simgelemektedir. Bonsai yetiştirmek empati kurmak, uyum sağlamak ve hayat döngüsü (doğum ve gelişim gibi) içerisinde yer bulabilmenin farklı bir yolunun canlandırılması gibi düşünülmektedir. Doğum günü için farklı ve anlamlı bir hediye olarak bonsai ağaçlarını tercih edebilirsiniz.

 

          

                                                     Bonsai çeşitleri 

 
  • Kaktüs ve sukulent

 

Yeni ev ya da ofis için sıklıkla tercih edilen kaktüs ve sukulentler, fazla ilgi ve bakım gerektirmeyen oldukça kolay bitkilerdir. Eğer yoğun iş temposunda bitkilerin bakımı için zaman ayıramayacağını düşünüyorsanız ama canlılık ve renk istiyorsanız teraryum, kaktüs ve sukulent bahçelerini tercih edebilirsiniz. Yeni ev hediyesi olarakta Feng Shui öğretisinde de haneye bereket getirdiğine inanılan yeşim bitkisini düşünebilirsiniz.

 

          

                                                           Sukulent çeşitleri için Tıklayın.

 

  • Saksı bitkileri
 
Doğum günü ya da yeni iş/görev tebriği için de farklı boyutlardaki saksı bitkilerini tercih edebilirsiniz. Hatta belki de bugüne kadar hiç çiçek, bitki bakmamış ama hep merak etmiş birisi için yeni bir başlangıç olabilir. Bir canlının tüm bakımından kendisinin sorumlu olacağı fikri onu heyecanlandırabilir :)
 
       
                 
                   Farklı bitki çeşitleri için Tıklayın.
 
 
  • Çiçekli Hediye Kutuları
 
Herşeye rağmen çiçek hediye etmek konusunda tereddütleriniz mi var? O zaman seveceği herşeyin bir kutuda toplandığını hayal edin, üstelik mis gibi çiçeklerle birlikte :) Dilerseniz kendi kutunuzu yaratıp, çiçekleri sadece süslemek için kullanabilirsiniz.
 
           
                               
                          Hediyelerinizde Ribbon Flowers dokunuşları için Tıklayın

 

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


arama