çiçek ara sepet

Anneler Günü’nde Beyaz Çiçek Hediyeleri

 

Yılın hepimiz için en özel günlerinden biri olan Anneler Günü artık çok yaklaştı! Bizleri dünyaya getiren, hayatlarımızı güzelleştiren annelerimize onlar kadar kıymetli bir sürpriz yapmak ve yüzlerindeki gülümsemenin sebebi olmak istiyoruz. Peki ama nasıl? Hayattaki en kıymetli varlıklarımız, annelerimiz için nasıl bir hediye almamız gerekir? Aklınızdan geçen cevap “çiçekler” ise evet, doğru yerdesiniz!

Kim çiçekleri sevmez ki? Özellikle de kadınlar… Anneler Günü’nde annenize hediye edeceğiniz bir buket ya da saksı çiçek annenizi çok sevindirecek. Her yaşa, her zevke hitap eden, sezonun en taze ve güzel çiçekleri RIBBON’da!

RIBBON ekibi olarak bu özel günde birbirinden şık tasarımlarla oluşturduğumuz ürünlerimizle sevdiklerinize harika bir sürpriz organize edebilirsiniz!

Özellikle saflığın ve temizliğin sembolü beyaz rengi, annelerimiz için birebir değil mi? Beyaz laleler, beyaz güller, beyaz orkideler, beyaz gala çiçeği ve çok daha fazlası…

RIBBON’ın geniş ürün kataloğundan en uygun seçeneği bularak hemen siparişinizi oluşturabilir ve aynı gün teslim alabilirsiniz.

İşte sizin için seçtiğimiz beyaz renkli çiçekler kategorisinin öne çıkanları…

 

Elsa Mor Sümbül Beyaz Çiçekler Vazo Aranjman

Edith Krem Deluxe Vazoda Somon Beyaz Aranjman

Beyaz Somon Gül Vazo Aranjman

İsme Özel Vazoda Pastel Çiçekler

Beyaz Gül Orkideli Vazo Aranjman

Vazoda Beyaz Laleler

whatsapp facebook twitter linkedin pinterest


arama